Jobba hos oss

Skandikon, ett litet företag i en stor koncern

Skandikon är ett helägt dotterbolag inom Skandiakoncernen med ca 70 anställda och ett antal konsulter. Skandikon arbetar både med Skandia som kund men faktiskt även med några av Skandias konkurrenter. Det ger Skandikon en unik möjlighet att ta del av en stor koncerns förmåner och samarbeten men samtidigt behålla oberoendet och den familjära känslan hos ett litet företag. Vi sitter i ljusa lokaler på Lindhagensgatan och har en kultur präglad av samarbete i allt vi gör.  

Karriar__pexels-alexander-suhorucov-6457549

Våra medarbetare är vår största konkurrensfördel. Vi gör komplexa processer enkla och för det krävs djup kompetens och en förmåga att förbli innovativ.

Skandikons medarbetaridé är att vi vill kombinera affärsmässighet och dokumenterad spetskompetens med lyhördhet, initiativförmåga och ett starkt personligt engagemang till våra kunder. Vi premierar nytänkande, egna initiativ och låter våra medarbetare utvecklas och påverka.

Några av våra förmåner:

Hälsa och friskvård
Vi erbjuder bra friskvårdsbidrag och uppmanar våra anställda till en hälsosam livsstil.

Tjänstepension och försäkringar
Hos oss har du såklart tjänstepension och du kan känna dig trygg att du är rätt försäkrad. Speciellt uppskattad är vår förebyggande hälsoförsäkring.

Rådgivning
Vi erbjuder privatekonomisk rådgivning där du får möjlighet att se över ditt sparande.

Personallån
Vi erbjuder dig möjlighet till förmånliga personallån.

Måltid
Vi subventionerar måltider.

Förälder
Vi erbjuder utökad föräldraersättning för dig som är hemma med små barn.